skip to Main Content

Heerlijk ontspannen in onze B&B!

Wilt u lekker uitrusten na een lange wandeling of fietstocht in ons prachtige gebied? Of zomaar een paar dagen vertoeven in onze schitterende Bed & Breakfast tussen Egmond en Bakkum?

Bij ons bent u aan het juiste adres! U komt hier volledig tot rust waarna u verwend wordt met een goed verzorgd ontbijt in uw eigen B&B op een tijdstip naar keuze.

Op zeer korte afstand bevinden zich de duinen waar men heerlijk kan wandelen en fietsen. Ook het Noordzee strand is snel te bereiken, zowel lopend als per fiets.

In het voorjaar en de zomer kunt u genieten van de prachtig kleurende bollenvelden, terwijl u in de herfst en winter prachtige taferelen in de duinen zult tegenkomen.

Overtuig uzelf door nu direct te boeken en te genieten van de rust die wij u zullen bieden. Wilt u meer informatie over onze B&B? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Camping / B&B Het Zonnige Veld
Heereweg 105 a
1901 MC Bakkum | Castricum

Telefoon: +31(0)6-20 30 90 20
e-mail: info@hetzonnigeveld.nl

RESERVEREN B&B
bed and breakfast tussen egmond en bakkum

Twee heerlijke moderne kamers!

We hebben twee heerlijke Bed & Breakfast vertrekken voor u! Met eigen parkeergelegenheid en eigen ingang vind u de weg naar uw vertrek. Het geheel is voorzien van plavuizen met vloerverwarming, een eethoek, fauteuils of een bankje met televisie, prachtig privé-sanitair, een aanrechtblok met koffiezetter en waterkoker en heerlijke eenpersoons boxsprings. In uw B&B is roken niet toegestaan, huisdieren zijn in overleg welkom.

“Doornvlak”

Doornvlak is een royale tweepersoonskamer met een vide. Op de vide bevinden zich de bedden, hier is een klein overloopje waar met gemak een babybedje kan worden geplaatst.

“Wolfsveld”

Wolfsveld is een royale tweepersoonskamer met eveneens een royale vide. Op de vide bevinden zich de bedden, hier is een klein overloopje waar met gemak een babybedje kan worden geplaatst.

Back To Top