Skip to content

Heerlijk ontspannen in onze B&B!

Wilt u lekker uitrusten na een lange wandeling of fietstocht in ons prachtige gebied? Of zomaar een paar dagen vertoeven in onze schitterende Bed & Breakfast tussen Egmond en Bakkum?

Bij ons bent u aan het juiste adres, u komt hier volledig tot rust!

Op zeer korte afstand bevinden zich de duinen waar men heerlijk kan wandelen en fietsen. Ook het Noordzee strand is snel te bereiken, zowel lopend als per fiets.

In het voorjaar en de zomer kunt u genieten van de prachtig kleurende bollenvelden, terwijl u in de herfst en winter prachtige taferelen in de duinen zult tegenkomen.

Omdat de B&B is uitgerust met een keuken kunt u optioneel voor ontbijt kiezen. Uiteraard kunt u zelf uw diner bereiden waardoor ‘uit’ eten geen must hoeft te zijn.

Overtuig uzelf door nu direct te boeken en te genieten van de rust die wij u zullen bieden. Wilt u meer informatie over onze B&B? Stel gerust uw vraag via het contactformulier.

Camping / B&B Het Zonnige Veld
Heereweg 105 a
1901 MC Bakkum | Castricum

Telefoon: +31(0)6-20 30 90 20
e-mail: info@hetzonnigeveld.nl

RESERVEREN B&B
bed and breakfast tussen egmond en bakkum

Twee heerlijke moderne kamers!

We hebben twee heerlijke Bed & Breakfast vertrekken voor u! Met eigen parkeergelegenheid en eigen ingang vind u de weg naar uw vertrek. Het geheel is voorzien van plavuizen met vloerverwarming, een eethoek, fauteuils of een bankje met televisie, privé-sanitair, een keuken met kookgelegenheid, vaatwasser, oven, koelkast, koffiezetter en waterkoker en heerlijke eenpersoons boxsprings met een topper. In de B&B is roken niet toegestaan, huisdieren zijn in overleg welkom.

“Doornvlak”

Doornvlak is een royale tweepersoonskamer met een vide. Op de vide bevinden zich de bedden, hier is tevens een mogelijkheid om een babybedje te plaatsen.

“Wolfsveld”

Wolfsveld is een royale tweepersoonskamer met een vide. Op de vide bevinden zich de bedden, hier is tevens een mogelijkheid om een babybedje te plaatsen.

Back To Top