Skip to content

Geniet van de fantastische omgeving!

Wist u dat u in het Noord-Hollands Duinreservaat en de Kennemerduinen samen de beschikking heeft over ruim 100 km verhard fietspad? Dan is de keuze snel gemaakt om een mooie fietsroute uit te zoeken en lekker te genieten van de duinen. Tevens kunt u bij ons uw fiets huren, geef dit graag bij uw reservering aan.

Mountainbiken in Noord-Holland

Met uw tweewieler kunt u overal gebruikmaken van de fietspaden. Voor off-road fietsen met mountainbike in het Noordhollands Duinreservaat geldt een aparte regeling: tot 10.30 uur mag u een deel van de onverharde paden gebruiken.

Wandelen in de Noord-Hollandse duinen

In ieder jaargetijde is het aantrekkelijk om eropuit te trekken. De Noord-Hollandse duinen zijn uitermate geschikt om uw wandelschoenen te testen. Brede wandelwegen en smalle, spannende voetspoorpaden voeren u naar de mooiste plekjes. Het kan zomaar gebeuren dat u ronddwalend door het duin oog in oog met een ree komt te staan.

Er zijn diverse gemarkeerde wandelingen in het Noordhollands Duinreservaat, variërend van 2 tot 17 km.

Het Monnikenpad in Egmond-Binnen is een 9 km wandeling met veel variatie. De route van deze wandeling is bij Het Zonnige Veld verkrijgbaar.

Strand

Het is altijd weer voor het strand! Bij mooi weer is het uiteraard goed toeven op ons mooie strand. Maar wat denkt u bij koud en guur weer? Het is prachtig om de beukende golven stuk te zien slaan op het strand, en u zult merken, u bent er nooit alleen.

Back To Top